anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta? – Hack.ac.id

anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta?

  1. pangbagea
  2. salam bubuka
  3. impormasi
  4. Paragrap panutup
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. pangbagea.

Dilansir dari Ensiklopedia, anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta pangbagea.

Itulah tadi jawaban dari pertanyaan tersebut.
Semoga membantumu dalam mengerjakan soal-soal.

You May Also Like

About the Author: Hack Adm